behandelingen

BEHANDELINGEN

Biodroga heeft een verscheidenheid aan verrassende, innovatieve schoonheidsbehandelingen die speciaal zijn afgestemd op de individuele wensen en behoefte van de huid. Ervaar zelf de exclusieve en effectieve behandelconcepten van Biodroga – Geinspireeerd door schoonheidsgeheimen van over de hele wereld.

Royal Golden Caviar Behandeling

De combinatie van het waardevolle kaviaar-extract met 24-karaats bladgoud creëert een sensuele oase van pure luxe. Ervaar een onvergetelijk verwenmoment, terwijl de gouddeeltjes geheel in de huid worden opgenomen en de huid een subtiele glans geeft. De huid ziet er jeugdig, fris en stralend uit.

Micro Needling Behandeling

Needling is een uiterst effectieve behandeling op het gebied van huidverbetering en  is een zeer goed alternatief voor botox behandelingen, fillers en andere invasieve behandelingen. De fijne naalden van de Beauty Roller (0,5 mm) dringen in het huidoppervlak en ontwikkelen in een fractie van een seconde kleine openingen; micro-kanalen. Ze imiteren een micro-defect in de diepere huidlaag. Het lichaam zorgt hierdoor voor directe verhoging van collageen, elastine en hyaluronzuur om de huidstructuur te herstellen en om de huidregeneratieprocessen te versnellen. Tegelijkertijd zorgen de micro-kanalen ervoor dat werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er frisser, jonger en steviger uit.

Fruitzuren Behandeling

BIODROGA MD ™ -fruitzuurbehandeling is dé nummer 1 behandeling op het gebied van huidverbetering en voor de aanpak van verschillende huidproblemen. Dankzij de selectie van verschillende zuurconcentraties en zuurtypen worden indrukwekkende behandelingsresultaten bereikt. Een op maat gemaakte selectie van specifieke zuren maakt een gerichte behandeling van individuele huidaandoeningen mogelijk en zorgt voor een optimaal behandelresultaat.