Over Ons

HISTORIE

Baden-Baden

De thermale bronnen in Baden-baden staan al meer dan 2000 jaar bekend als traditioneel kuuroord. In de prachtige natuur aan de voet van het zwarte woud, belichaamt de stad een cultuur van schoonheid en huidverzorging. Biodroga vervolgt deze traditie, die begon aan het eind van 1950, en vertegenwoordigt haar producten tot op heden nog altijd in de meest exclusieve, luxueuze spa’s en instituten.

Filosofie

Sinds 1959 is onze merknaam de uitdrukking van onze filosofie. De naam Biodroga is gebaseerd op twee pijlers. ‘Bio’ is afgeleid van de biotechnologie geïnspireerd door de natuur, terwijl ‘Droga’ van effectieve, natuurlijke ingrediënten afkomstig is.

Onderzoek op het hoogste niveau

Het in-house research & development team ontwikkelt speciaal geformuleerde producten volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technologieën. De combinatie van selectief gekozen hoogwaardige ingrediënten met innovatieve werkstofcomplexen zorgt ervoor dat de producten dieper in de huid dringen en voor een optimale huidtolerantie zorgen. Al onze producten zijn dermatologisch goedgekeurd.

De beste kwaliteit en huidtolerantie

Een goede kwaliteit én een perfecte huidtolerantie is de eerste prioriteit bij de ontwikkeling van onze producten. Onze wetenschappers en dermatologen gebruiken enkel de beste en meest effectieve grondstoffen en werken volgens de laatste nieuwe technologieën. dit zorgt voor producten met baanbrekende resultaten een goede verdraagzaamheid en kwaliteit op het hoogste niveau.